mrt 22, 2020
52 Views
0 0

Ik blijf hier een tijdje, het bad loopt vol en mijn pot thee staat al klaar …

Written by

Ik blijf hier een tijdje, het bad loopt vol en mijn pot thee staat al klaar. Ik kan zoveel genieten van een bad, vooral met het saaie donkere weer. Ik kijk al uit naar de lente!
#badkamer #badkamerinspiratie #oudhuis #stoerwonen #sfeervolwonen #bathroomdecor #badkamerstyling #kringloopgeluk #marktplaatsvondst #blackdoors #witwonen #scandinavischwonen #scandinavianstyle #mijnhuis #instawonen #interieurstyling #interiorfeedinspoweekly #interieuradgelictie

Source

The featured image was randomly selected. It is an unlikely coincidence if it is related to the post.
Article Categories:
Badkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *