mrt 24, 2020
51 Views
0 0

Badkamer update: De vloerverwarming is geplaatst, de leidingen van de douche en was …

Written by

Badkamer update: De vloerverwarming is geplaatst, de leidingen van de douche en wastafel zijn verplaatst, de oude wasmachineaansluiting is verwijderd en de leidingen van de buitenkraan zijn in de muur verwerkt. We hebben nu ook extra verlichting en stopcontacten voor de gootsteen (wat handig is). Deze foto is alweer een tijdje geleden, want Max heeft ook de muren gestuukt (ja, helemaal alleen 👏🏽👨🏼‍🔧🥳) en we kunnen bijna beginnen met betegelen! •

#blackhouse #blackhome #blackinterior #home #homeinspo #homeinspiration #homesweethome #homedesign #zwartwonen #zwartwitwonen #living #inside look #inside viewer #modernhome #modernhomedecor #dutchhome
#homereno #homerenovation #homerenovations #badkamer #bathroommakeover #douche #badkamer #douche

Source

The featured image was randomly selected. It is an unlikely coincidence if it is related to the post.
Article Categories:
Badkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *