mrt 24, 2020
51 Views
0 0

Living Feng Shui voelt zich gemotiveerd om door te gaan! Met het geven van de Fen …

Written by

Living Feng Shui voelt zich gemotiveerd om door te gaan! Met het geven van de live workshops van Feng Shui. Vanmorgen deel 3 van de workshop & # 39; uw huis Feng Shui & # 39; gegeven, ook het laatste deel. We hebben behandeld: de bovenverdieping, slaapkamer, gezond slapen, badkamer, overloop, zolder en energetisch het huis schoonmaken cleaning. Vervolgens analyseerde iedereen zijn eigen huis en kreeg tips over hoe de ruimtes in evenwicht te brengen.

Waarom slapen we? Omdat we niet wakker kunnen blijven. Klinkt logisch, maar je hebt wel een verschil in slaapkwaliteit. Je bent kwetsbaarder als je slaapt. Een fijne slaapkamer (omgeving) kan je ondersteunen tijdens het slapen.
Feng Shui helpt je daarbij. Waar plaats je het bed, welke materialen, temperatuur, sfeer etc. zijn belangrijk. We brengen ook de slaapkamer in evenwicht omdat vrede en rust (meer Yin dan Yang) de speerpunten zijn.
Op welke plekken in uw huis kunt u het beste slapen, welke niet en waarom.
Wat doet een tv of mobiel in de slaapkamer met jou … erg interessant om erover na te denken en je bewust te worden van je omgeving. Welterusten & # 39; s rust = de hele dag ontspannen🧘‍♀️ Fijne dag, ik bedoel nacht🤗🌙✨ Oh ja 20-02-2020 begint weer een workshop & # 39; Uw huis Feng Shui & # 39; in HEERHUGOWAARD! Start 13:00 uur.
Schrijf je in, je bent welkom!
Monique

# fengshui # slaapkamer # slapen # badkamer # zolder # energetische reiniging # gezond slapen # bewustzijn # workshop
Foto's slaapkamer en badkamer van Ariadne @ Home

Source

The featured image was randomly selected. It is an unlikely coincidence if it is related to the post.
Article Categories:
Badkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *