mrt 24, 2020
51 Views
0 0

Onze nieuwe badkamer ♡ Ik denk dat ik verliefd ben … toen we ons huis 5,5 jaar verlieten …

Written by

Onze nieuwe badkamer ♡ Ik denk dat ik verliefd ben … toen we 5,5 jaar geleden ons huis kochten, besloten we door te gaan met de (al verouderde) badkamer. Afgelopen december is het dan eindelijk zover en dit is het (bijna) eindresultaat.
#inspotoyourhome #interiorideas #myhometoinspire #inside viewer #onshuis #badkamer #badkamerinspiratie #badkamerontwerp #badkamerideeën #masterbadkamer #ilovemyinterior #lovelyinterior #wooninspiratie #homedecorinspo # interior4u

Source

The featured image was randomly selected. It is an unlikely coincidence if it is related to the post.
Article Categories:
Badkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *