mrt 25, 2020
51 Views
0 0

Een fris nieuwjaar! Showroom ontdaan van kerstversiering en bijgesneden. Kl …

Written by

Een fris nieuwjaar! Showroom ontdaan van kerstversiering en bijgesneden. Klaar om een ​​andere klant te ontvangen.

Deze opstelling heeft een ingebouwde wastafelkraan & # 39; Hoop & # 39; in de afwerking blacktar. Iets anders dan matzwart. Een finish met een coole look! Wij zijn fan! Misschien een leuke inspiratie? Het badkamermeubel is een Lavello meubel van @ wood4.nl.
.
.
.
.
#wastafelkraan #badkraan #blacktar #blackcock #blackcocks #zwart sanitair # inspo123 #vtwonen #vtwonenbijmijthuis #Italianekranen #badkamer #badkamerinspiratie #badkamergoals #badkamerinspo #sanitair #interieur #interieurinspiratie #badkamer #badkamer # badkamer nieuwbouwhuis #homedecor

Source

The featured image was randomly selected. It is an unlikely coincidence if it is related to the post.
Article Categories:
Badkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *