mrt 26, 2020
51 Views
0 0

Bob de bouwer is niets! Hoe hard werken die mannen, zelfs in de late avond …

Written by

Bob de bouwer is niets! 👷🏼‍♀️👷🏼‍♂️ Hoe hard werken die mannen, zelfs in de late avonduren. De eerste muur is bijna dichtgemetseld. Ook zijn de koudwaterleidingen vandaag aangesloten en zijn alle reeds opnieuw geverfde kachels weer opgehangen. Ook kan een muur worden voorzien van een tekst en kan de afwerking van de isolatie worden geverfd. Ondanks dat de vakantie vandaag voorbij was en ik weer aan het werk moest, heb ik weer een paar mooie stappen gemaakt! bobdebouwer #onee #juf #huisjevandais

Source

The featured image was randomly selected. It is an unlikely coincidence if it is related to the post.
Article Categories:
Badkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *