mrt 26, 2020
51 Views
0 0

Hallo lieve allemaal! Nog een bericht in plaats van de vele verhalen! Met een foto van de b …

Written by

Hallo lieve allemaal! Nog een bericht in plaats van de vele verhalen! Met een foto van de badkamer! De komende 2 weken worden super spannend en ineens komen alle plannen die we op papier hebben bedacht samen. . Super leuk maar ook spannend en ietwat stressvol! De vloer in de woonkamer gaat bijvoorbeeld woensdagavond omhoog naar de balken in de woonkamer en wordt dan op niveau gebracht voor de keuken op vrijdag 😬 we gaan ervoor! Vind je het leuk om te volgen? Goedenavond! #renovate # huis1930isnuhuisje1956 #strippenverbouwenenbouwbouwen #badkamer #exciting #wegaandrvoor #

Source

The featured image was randomly selected. It is an unlikely coincidence if it is related to the post.
Article Categories:
Badkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *