mrt 26, 2020
50 Views
0 0

LINNEN // Wist je dat we een grote linnenafdeling hebben? Alles bevatten …

Written by

LINEN🌿 // Wist je dat we een grote linnenafdeling hebben? Alles voor de slaapkamer, keuken en badkamer. O.a. Mooie dekbedovertrekken in katoen, satijn, perkal, jersey of katoensatijn in effen kleuren of met een kleurrijke print. We hebben voor elk wat wils. We hebben ook 3 kasten vol met handdoeken, strandlakens en washandjes. Liever de handdoeken lekker dik of een beetje dunner, groot of wat kleiner? Kom en wij helpen je graag! #ceesmooistoerwonen

Source

The featured image was randomly selected. It is an unlikely coincidence if it is related to the post.
Article Categories:
Badkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *