mrt 26, 2020
52 Views
0 0

Naast grote levensintenties zoals het veranderen van de dikke derrière in een …

Written by

Naast grote levensintenties zoals het veranderen van de dikke derrière in een bescheiden kont (op een dag zou het moeten werken), heb ik dit jaar ook insta-intenties gemaakt. Een daarvan is leren omgaan met de camera in plaats van alles met mijn telefoon te doen. Dus vandaag (na een mini-bezoek aan de Jysk, oeps), ging ik naar onze badkamer met camera, statief en een geduldige man aan mijn zijde. Ik draaide me gehoorzaam om en drukte op allerlei knoppen terwijl de termen om mijn oren vlogen. Laten we hopen dat de mens geduldig blijft omdat ik niet kan zeggen dat ik echt weet wat ik al doe 🙈. Maar met deze foto als resultaat ben ik weer blij. Heb je ook intenties gemaakt?

#badkamer #badkamerstijl #badkamerstyling #badkamerdoelen #badkamerinspiratie #badkamer
#interiorfeedinspoweekly #interiorfeedinspo #meetmycolors # interior4you1
@hunkerhome #hunkerhome #mijnjysk #myinspiringinterior #homedecorinspo #apartmenttherapy #interiormilk #badezimmer #salledebain #ikeabijmijthuis #wohnkonfetti #ihavethisthingwithtiles #eclectichome #eclecticdecor # showhometop5huis

Source

The featured image was randomly selected. It is an unlikely coincidence if it is related to the post.
Article Categories:
Badkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *