mrt 27, 2020
49 Views
0 0

Post: opslag. . . Er wordt mij vaak gevraagd "hoe zorg ik ervoor dat alles is …

Written by

◾Post: Opslag.
.
.
Vaak wordt mij gevraagd "hoe zorg ik ervoor dat alles altijd netjes is, en dat er niets te zien is in mijn interieur" …
Nou, hier zijn al 2 van mijn tips …
▪️ De 1e, ik bewaar alleen wat nodig is voor ons (ik probeer tenminste een maximum max)
▪️Ten tweede, alles heeft zijn plaats en ik kies zorgvuldig mijn kleine opslag- en andere containers zodat ze opgaan in het decor en de kamer in kwestie. .
.
.
Dus hier, voor mijn make-up, koos ik voor deze vloerdoos met spiegelkap (zeer praktisch) van @ikeabelgium … De kleine compartimenten en ruimtes stellen me in staat om al mijn producten gemakkelijk te ordenen, en met zijn topontwerp past het perfect op onze badkamermeubels!
.
Model: SAXBORGA
Ref: 803.918.82
Prijs: € 14,99
Afmeting: 24 x 17
.
.
.
#badkamer #badkamer #badkamerinspiratie #badkamerontwerp #bad #badkamerinspo #badkamerdecor #badkamerideeën #badkamerdoelen #doos #douche #interieur #interieurstyling #interiordesign #interieurs #interieurinspiratie #interiorideas #monikea #myikea #interiorgoalspirit.
Zeep- / potaccessoires @hmhome

Source

The featured image was randomly selected. It is an unlikely coincidence if it is related to the post.
Article Categories:
Badkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *