mrt 27, 2020
49 Views
0 0

We zijn geleidelijk hersteld van onze feestdiners. Tijd om terug te vliegen. En …

Written by

We zijn geleidelijk hersteld van onze feestdiners. Tijd om weer naar binnen te vliegen. En ook om je een sprankelend 2020 te wensen.
2020 wordt een jaar waarin zelfzorg voor veel mensen op de eerste plaats komt. We zijn ons meer bewust van onze tijd en omgeving en besteden meer aandacht aan onszelf. En waar kun je dat beter doen dan in een mooie badkamer op maat? De ideale plek om te relaxen en alles bij elkaar te zetten.
In deze persoonlijke Spa hebben we gekozen voor een prachtig houtdecor in combinatie met een mooi stevig oppervlak. Kijk eens naar de wastafels. Deze zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als het werkblad. Door de naadloze verlijming ontstaat een hygiënisch, onderhoudsvriendelijk geheel. En het is ook prachtig!

Wat ben je van plan het komende jaar? Wat kunnen we je wensen?

Source

The featured image was randomly selected. It is an unlikely coincidence if it is related to the post.
Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Badkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *